Únicament vosaltres / Únicamente vosotros / Only you

Fa un temps que no estem gaire actius al blog. És cert, ho sabem i ho sentim. Tanmateix les nostres energies les hem centrat a preparar l’arrivada de la Gina. Som molt exigents amb nosaltres mateixos i no voliem escriure qualsevol article/post simplement per donar “senyals de vida” o omplir pàgines. Teniem molt clar quin havia de ser el següent post, aquest, dedicat a vosaltres Xavi, Montse, Laura i Sara.

En un dels posts anteriors, “Regals de l’Hospital” (http://labombolladelamartina.com/regals-de-lhospital-regalos-del-hospital-hospital-presents) ja fem referència al que va suposar per nosaltres la macabra casualitat que ens va unir en aquella tètrica sala d’espera de la UCI. Quelcom dins nostre ja ens va avisar del que suposarien “aquells desconeguts” per nosaltres.

Vau ser un recolzament, una espatlla on plorar i una font de consells i inspiració per trobar forces d’on ja no n’hi havia.  Ara un cop més doneu un cop d’efecte a la vostra lluita amb la publicació d’aquest llibre tan colpidor com emocionant, “Únicament Laura”. Si, l’hem llegit i l’hem rellegit. Podriem recitar casi de memòria algunes frases o cites que hi aparixen. En citem una de tantes:

“Mai sabràs com de fort ets fins que ser fort sigui la teva única opció.”

Aquesta familia tant unida com forta s’ha proposat vendre més de 1.500 exemplars de forma solidaria per donar els diners recaptats la Fundació Sant Joan de Déu per l’investigació i estudi de la biologia molecular i cel.lular de tumors sòlids pediàtrics i els seus possibles tractaments. Línea d’investigació que en aquests moments està en curs als Laboratoris de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu. Creieu que ho han aconseguit???? O millor dit… ja teniu el vostre exemplar???

Tanmateix, nosaltres encara ens resistim a col·locar-lo a l’estanteria de casa. No podem ni volem. Hem trobat un lloc per ell a sobre del moble de la tele del menjador. No ho hem comentat entre nosaltres, però és com si tindre el llibre allà us apropés a vosaltres una mica més al nostre dia a dia. Com si simbolitzés avui dia el punt de referència que vau ser en aquells moments tant difícils i que seguiu sent encara avui.

En aquesta “marató” que ens ha tocat viure us hi vam conèixer a la línia de sortida, nosaltres casi casi encara no l’haviem començat. Vosaltres en canvi ja portaveu la samarreta ben suada… ha estat un plaer i un orgull córrer al vostre costat familia.


Hace un tiempo que no estamos muy activos en el blog. Es cierto, lo sabemos y lo sentimos. Sin embargo nuestras energías las hemos centrado en preparar la llegada de Gina. Somos muy exigentes con nosotros mismos y no queríamos escribir cualquier artículo / post simplemente para dar “señales de vida” o llenar páginas. Teníamos muy claro cuál debía ser el siguiente post, éste, dedicado a vosotros Xavi, Montse, Laura y Sara.

En uno de los posts anteriores, “Regalos del Hospital” (http://labombolladelamartina.com/regals-de-lhospital-regalos-del-hospital-hospital-presents) ya hacemos referencia a lo que supuso para nosotros la macabra casualidad que nos unió en aquella tétrica sala de espera de la UCI. Algo dentro de nosotros ya nos avisó de lo que supondrían “aquellos desconocidos” por nosotros.

Fuisteis un apoyo, un hombro donde llorar y una fuente de consejos e inspiración para encontrar fuerzas de donde ya no había. Ahora una vez más eche un golpe de efecto en su lucha con la publicación de este libro tan impresionante como emocionante, “Únicamente Laura”. Si, lo hemos leído y hemos releído. Podríamos recitar casi de memoria algunas frases o citas que aparecer. Citamos una de tantas:

“Nunca sabrás cómo de fuerte eres hasta que ser fuerte sea tu única opción.”

Esta familia tanto unida como fuerte se ha propuesto vender más de 1.500 ejemplares de forma solidaria para dar el dinero recaudado la Fundación San Juan de Dios para la investigación y estudio de la biología molecular y celular de tumores sólidos pediátricos y sus posibles tratamientos. Línea de investigación que en estos momentos está en curso en los Laboratorios de Investigación del Hospital San Juan de Dios. Cree que lo han conseguido ???? O mejor dicho … ya tenéis vuestro ejemplar ???

A todo esto, nosotros todavía nos resistimos a colocar el libro en la estantería de casa. No podemos ni queremos. Hemos encontrado un lugar para él encima del mueble de la tele del comedor. No lo hemos comentado entre nosotros, pero es como si tener el libro allí os acercara a vosotros un poco más a nuestro día a día. Como si simbolizara hoy en día el punto de referencia que fuisteis en aquellos momentos tan difíciles y que aún hoy en día seguís siendo.

En esta “maratón” que nos ha tocado vivir os conocimos en la línea de salida, nosotros casi casi no la habíamos comenzado. Vosotros en cambio ya teníais la camiseta bien sudada … ha sido un placer y un orgullo correr a vuestro lado familia.


(sorry…will be translated shortly)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *