Un vídeo per la Martina / Un video para Martina

Són moltíssimes les mostres de suport que rebem diàriament. Per nosaltres totes són igual d’importants, totes ens ajuden a tirar endavant i a aixecar l’ànim per treure forces i lluitar amb la Martina. Des d’un company/a de feina reclamant la “tan desitjada” polsera de la Martina, passant per comerços que volen col·laborar amb el nostre projecte per recaptar fons i ens regalen (si, literalment…) les primeres mostres de camisetes de #loverare (Pili i Nuri, ens vau emocionar tant…), també per CAMPUS KIDS i tot el que estan fent per nosaltres, fins a una amiga que ens demana si pot pujar al podi d’una cursa a recollir el segon premi amb la Martina en braços i amb les camisetes de #loverare….i tant que si!!!! Gràcies gràcies i mil gràcies!!

Tanmateix, i sobretot sense desmerèixer cap dels gestos que ens animen a continuar endavant, n’hi ha hagut un en concret que ens ha tocat a fons, molt a fons. Quan els amics de CAMPUS KIDS ens van demanar que assistíssim a les reunions explicatives del CAMPUS per explicar breument el cas de la Martina, vam pensar que la millor forma de fer-ho era un videomuntatge. Una idea que quedava molt lluny de les nostres possibilitats, tant per recursos com per temps. Vam decidir doncs comentar-ho als nois de NEBRASKA PRODUCCIONS encuriosits per veure si l’aportació econòmica no era desorbitada i saber així si ens ho podíem permetre. Ells ens van demanar material i s’hi van posar a treballar…tal qual. Quan els vam dir “Nois, dieu-nos abans què ens costarà el vídeo, ens sap greu però no hi podem destinar masses diners en això…”, ells ens van respondre “vosaltres estigueu tranquils, estigueu pel que heu d’estar, el vídeo és cosa nostra i serà la nostra aportació al projecte, el nostre regal cap a vosaltres, el nostre regal PER LA MARTINA”. Ostres nois…us estarem agraïts tota la vida.

Esperem i desitgem que el vídeo serveixi per divulgar, conscienciar i sobretot per obrir els ulls de tothom al món “paral·lel” de les malalties rares. Unes malalties en gran part sense tractament o amb tractaments poc eficients, amb poca investigació i encara més poca esperança de millorar pronòstics de futur. Tot i així, la nostra (esperança) no para de créixer… vosaltres ens doneu esperança, ens doneu futur.

GRÀCIES (ENTRE LLÀGRIMES)

El video:

 


 

Son muchísimas las muestras de apoyo que recibimos diariamente. Para nosotros todas son igual de importantes, todas nos ayudan a salir adelante y levantar el ánimo para sacar fuerzas y luchar con Martina. Desde un compañero/a de trabajo reclamando la “tan deseada” pulsera de Martina, pasando por comercios que quieren colaborar con nuestro proyecto para recaudar fondos y nos regalan (si, literalmente …) las primeras muestras de camisetas de #loverare (Pili y Nuri, nos emocionó tanto…), también por CAMPUS KIDS y todo lo que están haciendo por nosotros, hasta una amiga que nos pide si puede subir al podio de una carrera a recoger el segundo premio con Martina en brazos y con las camisetas de #loverare…. por supuesto que si!!!! Gracias gracias y mil gracias !!

Sin embargo, y sobre todo sin desmerecer ninguno de los gestos que nos animan a seguir adelante, ha habido uno en concreto que nos ha tocado a fondo, muy a fondo. Cuando los amigos de CAMPUS KIDS nos pidieron que asistiéramos a las reuniones explicativas del CAMPUS para explicar brevemente el caso de la Martina, pensamos que la mejor forma de hacerlo era un videomontaje. Una idea que quedaba muy lejos de nuestras posibilidades, tanto por recursos como por tiempo. Decidimos pues comentarlo a los chicos de NEBRASKA PRODUCCIONS curioseados por ver si la aportación económica no era desorbitada y saber así si nos lo podíamos permitir. Ellos nos pidieron material y se pusieron a trabajar … tal cual. Cuando les dijimos “Chicos, decidnos que nos costará el vídeo, lo sentimos pero no podemos destinar demasiado dinero en esto …”, ellos nos respondieron “vosotros estad tranquilos, estad por lo que debéis estar, el vídeo es cosa nuestra y será nuestra aportación al proyecto, nuestro regalo hacia vosotros, nuestro regalo PARA MARTINA”. Ostras chicos … os estaremos agradecidos toda la vida.

Esperamos y deseamos que el vídeo sirva para divulgar, concienciar y sobre todo para abrir los ojos de todos/as al mundo “paralelo” de las enfermedades raras. Unas enfermedades en gran parte sin tratamiento o con tratamientos poco eficientes, con poca investigación y aún más poca esperanza de mejorar pronósticos de futuro. Sin embargo, nuestra (esperanza) no para de crecer … vosotros nos dais esperanza, nos dais futuro.

GRACIAS (ENTRE LÁGRIMAS)

El video:

10 thoughts on “Un vídeo per la Martina / Un video para Martina”

 1. Sou uns grans pares!! Una abraçada enorme i felicitats pel video, és maquíssim. Petonets

 2. La martina es afortunada de tenir els millors pares! Anims i recordeu que quan toqueu fons nomes sigui per agafar impuls.units arribareu lluny.

 3. Nos ha emocionado y a la vez nos ha encantado, muchas gracias por compartirlo, nuestros hijos son fuerza de vida desde que nacieron, y nos enseñan a diario como ser Valientes

 4. El meu desig de tot cor es que la Martina i vosaltres pares i familia la pogueu disfrutar molts i molts anys, tinc 4 fills i 6 nets també una Martina, es admirable la força i estimació que li doneu i la de tots que l’estimem, endevant molta sort !!!

 5. Hola família. M’agradaria col·laborar amb voltros i tenir una de ses camisetes que heu ideat perquè na Martina creixi forta i feliç. Com la puc encarregar?
  Maria, t’envii un beso molt fort. Ets una valenta. Sou uns valents, tots 3, tots 4. I vos mereixeu tota s’ajuda del món.
  Força!!!

 6. No sabia res de la bona iniciativa de la bombolla de la Martina, ho he descobert gràcies a amics comuns que tenim per instagram. M’he emocionat moltíssim, és un video preciós, i com us podeu imaginar, tinc molta empatia per tot el ke us ha passat i esteu vivint cada dia al costat d’ella. Només puc que felicitar-vos mil cops i a seguir mirant la vida com només els valents saben fer : amb alegria i optimisme! Go, Martina, Go!!!

 7. Hola valents!
  Us he trobat gracies a un post a Instagram, d’algú que no conec a qui heu emocionat.
  I ara entenc perquè l’heu emocionat, a mi també m’ha pasat.
  Entre llàgrimes d’emoció i llàgrimes d’alegria de veure uns pares tant forts, valents i que no es rendeixen.
  No us conec, i no cal, per veure i sentir la força que teniu. Seguiu així, no només la vostra filla us ho agrairà, sinó la resta de gent a qui serviu d’exemple.
  Molta força, endavant i un xic de sort.
  Salut i gracies per compartir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *