Somiem! / ¡Soñemos!

Quan somiem ho podem tot, de tot som capaços, tot és possible. Podem volar, ser famosos futbolistes, cantants aclamats per masses o fer cims que estan a l’abast de molt pocs. Fins i tot si et concentres molt i si focalitzes prou bé els teus somnis en allò que realment desitges… pots caminar, pots somriure, pots abraçar als teus pares, pots enfadar-te amb la teva germana petita i també pots arribar a formar part d’un grup classe en una escola ordinària, i tot això sent feliç. Un somni que per molts pot ser simple rutina, però que per nosaltres va passar de “impossible” a “somiat” i de “somiat” a “realitat” en molt poc temps.


Tanmateix dels somnis de vegades un se’n desperta amb un gerro d’aigua freda, un gerro que porta escrit el nom de “brot epilèptic”. Un gerro que et recorda la realitat que vius, que aflora el monstre de la por que mica a mica, somni a somni, has aconseguit anar arraconant dins teu. Mai mort, sempre latent, esperant una escletxa per poder irrompre dramàtica i traumàticament. L’estil que més li agrada. Un monstre savi aquest de la por. Ell sap que per molt que semblis serè, tranquil i experimentat en aquestes batalles… en el fons estàs cagat de por, aquesta puta por que ens horroritza, que et fa témer el pitjor. Aquesta por amb la que després tant ens costarà viure, aquesta que tant ens costarà tornar a arraconar.


Però no ho hem dit tot encara… A tú monstre, si… tú!! No ets tan savi com penses. Hauries de saber que som uns cracks dels somnis i que tenim un equipàs!! Som molts vivint i gaudint aquest somni. Som família, som amics, som terapeutes, som mestres, som tutors, som metges, som coneguts i fins i tot som els que ja no hi són. I tenim una arma, tenim un somni, es diu Martina. Somiem, somiarem, i tu maleït monstre, no ho podràs impedir ni ara… ni mai!!


Cuando soñamos lo podemos todo, de todo somos capaces, todo es posible. Podemos volar, ser famosos futbolistas, cantantes aclamados por masas o coronar cimas que están al alcance de muy pocos. Incluso si te concentras mucho y si te focalizas bastante bien tus sueños en lo que realmente deseas … puedes caminar, puedes sonreír, puedes abrazar a tus padres, puedes enfadarte con tu hermana pequeña y también puedes llegar a formar parte de un grupo clase en una escuela ordinaria, y todo ello siendo feliz. Un sueño que para muchos puede ser simple rutina, pero que para nosotros pasó de “imposible” a “soñado” y de “soñado” a “realidad” en muy poco tiempo.

Sin embargo de los sueños a veces uno se despierta con un jarrón de agua fría, un jarrón que lleva escrito el nombre de “brote epiléptico”. Un jarrón que te recuerda la realidad que vivos, que aflora el monstruo del miedo que poco a poco, sueño a sueño, has conseguido arrinconar dentro de ti. Nunca muerte, siempre latente, esperando una rendija para poder irrumpir dramática y traumáticamente. El estilo que más le gusta. Un monstruo sabio este del miedo. Él sabe que por mucho que parezcas sereno, tranquilo y experimentado en estas batallas … en el fondo estás cagado de miedo, este puto miedo que nos horroriza, que te hace temer lo peor. Este miedo con el que luego tanto nos costará vivir, esa que tanto nos costará volver a arrinconar.

Pero no lo hemos dicho todo aún … A ti monstruo, si … tú !! No eres tan sabio como piensas. Deberías saber que somos unos cracks de los sueños y que tenemos un equipazo !! Somos muchos viviendo y disfrutando este sueño. Somos familia, somos amigos, somos terapeutas, somos maestros, somos tutores, somos médicos, somos conocidos e incluso somos los que ya no están. Y tenemos un arma, tenemos un sueño, se llama Martina. Soñamos, soñaremos, y tu maldito monstruo, no lo podrás impedir ni ahora … ni nunca !!

2 thoughts on “Somiem! / ¡Soñemos!”

  1. Que bonic! M’ emocioneu cada vegada que parleu de la Martina i de vosaltres. No es just ho sabeu, però sou admirables i valents. Només us puc desitjar força per seguir i molts ànims!
    Abraçades des de Lleida!
    Pensem molt en vosaltres.
    Muuuua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *