Quina emoció / Qué emoción

Conversa entre Nil i Rosa, 4 anys.

-Mira mira!!! – Li diu el Nil a la Rosa tot fardant de polsera nova – És la polsera de la Martina!! Tu també n’has de protar una!!

-I què és això de la polsera? Perquè n’hauria de portar una jo? Quin sentit té?! – Respon la Rosa amb posat prudent i dubtós.

-Si nena!! Ho has de fer!! Són pulseres per ajudar a que la Martina aprengui a caminar i a parlar!!!!

Ara per un segon poseu-vos a la nostra pell presenciant la conversa… emocionant oi?! No sabeu fins quin punt!! Quina emoció veure com defineix un nen de 4 anys la seva voluntat d’ajudar a la Martina, com es solidaritza amb les seves dificultats i també com en fa divulgació per tal que els altres es sumin a la seva “lluita”: ajudar a la Martina.

D’ençà que els amics de CAMPUS KIDS CLUB ens van proposar fer el #CAMPUSSOLIDARI a favor de la Martina no hem parat de rebre comunicacions de suport i ajuda. Tothom s’hi ha avocat, tothom s’hi està interessant molt en ajudar a la Martina.

Un altre cas… vam demanar, sense saber ben bé si algú ens faria cas o no, que la gent que es comprés la polsera en pengés una foto a les xarxes socials etiquetant-nos. Isa…si sabéssiu l’energia que ens va donar la foto on sortiu els 5 (gos inclòs) amb la polsera de la Martina de ben segur que les llàgrimes també us caurien galta avall. O Regina… després de veure tots aquests mesos la tendresa amb la que la mimes o ens preguntes com avança… sabíem que no “fallaries”…

A tots i totes us estem molt i molt agraïts. Heu de saber que sou de gran ajuda i volem que sentiu també com a propis els èxits que tant desitgem que assoleixi la Martina. Gràcies!!!!


Conversación entre Nil y Rosa, 4 años.

– Mira mira!!! – Le dice Nil a Rosa alardeando de pulsera nueva – Es la pulsera de Martina!! Tú también tienes que llevar una!!

– ¿Y qué es eso de la pulsera? ¿Porque debería llevar una yo? ¡¿Qué sentido tiene?! – Responde Rosa prudente y dudosa.

– Si!! Lo tienes que hacer!! Son pulseras para ayudar a que Martina aprenda a andar y hablar!!!!

Ahora por un segundo poneros en nuestra piel presenciando la conversación… emocionante ¿verdad? No sabéis hasta qué punto!! Qué emoción ver cómo define un niño de 4 años su voluntad de ayudar a Martina, como se solidariza con sus dificultades y también como lo divulga para que los otros se sumen a su “lucha”: ayudar a la Martina.

Desde que los amigos de CAMPUS KIDS CLUB nos propusieron hacer el #CAMPUSSOLIDARI a favor de Martina no hemos parado de recibir comunicaciones de apoyo y ayuda. Todo el mundo se está interesando mucho en ayudar a Martina.

Otro caso… pedimos, sin saber muy bien si alguien nos haría caso o no, que la gente que se comprara la pulsera colgara una foto en las redes sociales etiquetandonos. Isa … si supierais la energía que nos dio la foto donde salís los 5 (perro incluido) con la pulsera de Martina seguro que las lágrimas también os caerían mejilla abajo. O Regina … después de ver todos estos meses la ternura con la que la mimas o nos preguntas como avanza… sabíamos que no “fallarias”…

A todos y todas os estamos muy, muy agradecidos. Debéis saber que sois de gran ayuda y queremos que sintáis también como propios los éxitos que tanto deseamos que alcance Martina. Gracias!!!!

4 thoughts on “Quina emoció / Qué emoción”

    1. en venem a vilafranca. A Cal Fregues o a Espai Vilafrnaca!! Gràcies!!

  1. Tot el meu suport per la Martina i molts ànims,jo ja tinc la meva pulsera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *