Gràcies a vosaltres / Gracias a vosotros/as

Volem compartir amb tots i totes un èxit del que tots en sou partícips… ja tenim el tan desitjat caminador ortopèdic!!!! Aquesta mateixa setmana l’hem anat a buscar. De fet ja hi hem sortit un parell de dies al carrer. De moment trajectes curts jeje. Un cop agafi confiança veureu la Martina voltar d’empeu per tot arreu… i que n’hi va d’orgullosa caminant pel carrer!!

Gràcies i mil gràcies!! Reconforta molt saber que no estem sols. Hi ha moments del dia a dia que es fan durs, veure que accions o rutines diàries es fan tan difícils o quasi impossibles és dur. És inevitable defallir, i a la vegada també n’és una obligació aixecar-se. En això últim no sabeu quant ens hi ajudeu….

Quan inicies accions per recaptar diners per cobrir necessitats i millorar la qualitat de vida de la teva filla ho fas amb optimisme i convençut que en donarà fruits. Tanmateix mai ens haguérem imaginat rebre tantes mostres de suport i solidaritat. Avui dia arribar a tot el món és molt fàcil, les xarxes socials hi juguen un paper molt important. Ho hem fet, tu ho has fet Martina, has arribat al món sencer. Així doncs, ara toca seguir treballant, el món et mira, el món sencer t’anima i sap que no fallaràs. Endavant Martina!!!!

 


 

Queremos compartir con todos y todas un éxito del que todos sois partícipes… ¡¡ya tenemos el tan deseado andador ortopédico!!!! Esta misma semana lo hemos ido a buscar. De hecho ya hemos salido un par de días a la calle. De momento trayectos cortos jeje. Una vez se acostumbre veréis a Martina paseando de pie por todas partes… ¡¡y qué orgullosa va ella de pie por la calle !!

¡¡Gracias y mil gracias !! Reconforta mucho saber que no estamos solos. Hay momentos del día a día que se hacen duros, ver que acciones o rutinas diarias se hacen tan difíciles o casi imposibles es duro. Es inevitable desanimarse, y al mismo tiempo también es una obligación levantar el ánimo. En esto último no sabéis cuánto nos ayudáis….

Cuando inicias acciones para recaudar dinero para cubrir necesidades y mejorar la calidad de vida de tu hija lo haces con optimismo y convencido de que dará frutos. Sin embargo nunca nos hubiéramos imaginado recibir tantas muestras de apoyo y solidaridad. Hoy día llegar a todo el mundo es muy fácil, las redes sociales juegan un papel muy importante. Lo hemos hecho, tú lo has hecho Martina, has llegado al mundo entero. Así pues, ahora toca seguir trabajando, el mundo te mira, el mundo entero te anima y sabe que no fallarás. Adelante Martina!!!!

6 thoughts on “Gràcies a vosaltres / Gracias a vosotros/as”

 1. Bona tarda! M’agradaria sapiguer com aconseguir una desuadora… i preus de les polseres. GRÀCIES!

  1. Holaaaa!!!!
   Ens pots escriure al mail rafecaspares@gmail.com o per instagram. Hi han talles d’adult i denen de desuadores. El preu de nens es de 27€ i adult 30€.
   Les polseres valen 15€.
   Moltes gràcies per seguir-nos i animarnos!!!

 2. Las desuadores tan bonica que porta la Martina, las podem comprar? Esta molt bonica, seguiu lluitant familia bonica ❤️ Un exemple a seguir!!

  1. Holaaaa!!!!
   Siiii, en un principi va ser regal de tió… però com q han sigut un èxit ens hem animat..
   El preu de nens es de 27€ i adult 30€.
   Ens pots escriure al mail rafecaspares@gmail.com o per instagram.
   Moltes gràcies per seguir-nos i animarnos!!!

 3. Hola!!! Primer m ‘ agradaría felicitar vos per la feina el Carinyo com sou en general amb la vostra filla i a la vostra princesa per lo Luitadora i campiona que es cada día .m ‘agradaría comprar alguna samarreta o desuadora pero no se com fer ho ,em podeu explicar? Moltissimes gracies!!!sou una familia fantastica

  1. Hola Gabriela, si ens dius les talles, unitats i adreça te les farem arribar encantadíssims.

   Moltíssimes gràcies pel comentari, ens omple d’energia per siguir endavant.

   Petons i una forta abraçada!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *