Gràcies 2016 / Gracias 2016 / Thank you 2016

“Aquest 2016 s’acaba…”, “Un any més a la butxaca…” o “Els millors desitjos per tots vosaltres…”. Així podríem començar aquest post, però no ho farem, serem breus i potser una mica egoistes. Però és que avui fem repàs, i en aquest repàs de l’any que s’acaba només en traiem paraules d’agraïment i d’ànims.

 

Agraïment per a tots vosaltres que, segurament sense saber-ho, sou una peça fonamental per nosaltres, una peça fonamental per la Martina. Si us pregunteu per què sou tan fonamentals penseu només per un moment en la satisfacció que dona una paraula o una frase animosa quan “simplement” tens un refredat…ara imagineu que aquesta paraula o frase va dedicada a la vostra filla que lluita dia a dia per seguir millorant un pronòstic incert, que lluita dia a dia per un futur millor. És increïble, màgic! Us en donem mil gràcies i us demanem que aquest 2017 seguiu al nostre costat, al costat de la Martina, que els vostres desitjos no siguin per nosaltres, sinó per la Martina. La nostra felicitat depèn 100 % d’ella (i de la Gina clar). Així que si ella té un somriure, si té il·lusió per seguir endavant i seguir progressant encara que sigui a poc a poquet…nosaltres ja ho tenim tot.

 

Martina, aquest 2016 has avançat, al teu ritme però ho has fet. No et demanem res més, sempre endavant, passet a passet sense parar. No sabem on està la meta, no sabem ni si n’hi ha de meta, només sabem que tenim tota una vida per avançar i això és el que farem. Ho farem intentant no pensar en fites ni objectius, ho farem intentant no mirar gaire al costat per veure que estem molt lluny d’on se suposa que hauríem d’estar. Ho farem perquè som conscients de les limitacions que tenim i que juguem un altre partit, un partit que al cap i a la fi també podem guanyar.

 

Filla, els papes et desitgem un 2017 ple d’empenta, perseverança i amor. Empenta per fer aquesta passeta endavant que tant esperem, perseverança per aconseguir juntar les lletres màgiques que et portin a dir “papa” o “mama” (o sigui el que sigui…plorarem igual d’alegria jeje), i amor per seguir abraçant a la teva germana amb tanta tendresa com força, aquesta tendresa que tens que ens inunda el cor cada vegada que ens mires i ens acaricies la careta… aquesta força que tens que fa que, malgrat tot, a vegades encara seguim pensant que TOT ÉS POSSIBLE.


“Este 2016 se acaba …”, “Un año más en el bolsillo …” o “Los mejores deseos para todos vosotros …”. Así podríamos empezar este post, pero no lo haremos, seremos breves y quizás un poco egoístas. Pero es que hoy hacemos repaso, y en este repaso del año que se acaba sólo encontramos palabras de agradecimiento y de ánimos.

 

Agradecimiento para todos vosotros que, seguramente sin saberlo, sois una pieza fundamental para nosotros, una pieza fundamental para Martina. Si os preguntáis por qué sois tan fundamentales pensad sólo por un momento en la satisfacción que da una palabra o una frase animosa cuando “simplemente” tienes un resfriado … ahora imaginad que esta palabra o frase va dedicada a tu hija que lucha día a día para seguir mejorando un pronóstico incierto, que lucha día a día por un futuro mejor. Es increíble, mágico! Os damos mil gracias y os pedimos que este 2017 sigáis a nuestro lado, junto a Martina, que vuestros deseos no sean por nosotros, sino por Martina. Nuestra felicidad depende 100% de ella (y de Gina claro). Así que si ella tiene una sonrisa, si tiene ilusión por seguir adelante y seguir progresando aunque sea poco a poco … nosotros ya lo tenemos todo.

 

Martina, este 2016 has avanzado, a tu ritmo pero lo has hecho. No te pedimos nada más, siempre adelante, pasito a pasito sin parar. No sabemos dónde está la meta, no sabemos ni si hay meta, sólo sabemos que tenemos toda una vida para avanzar y eso es lo que haremos. Lo haremos intentando no pensar en metas ni objetivos, lo haremos intentando no mirar demasiado al lado para ver que estamos muy lejos de donde se supone que deberíamos estar. Lo haremos porque somos conscientes de las limitaciones que tenemos y de que jugamos otro partido, un partido que al fin y al cabo también podemos ganar.

 

Hija, los papas te deseamos un 2017 lleno de empuje, perseverancia y amor. Empuje para hacer este pasito adelante que tanto esperamos, perseverancia para conseguir juntar las letras mágicas que te lleven a decir “papá” o “mamá” (o sea lo que sea … lloraremos igual de alegría jeje), y amor para seguir abrazando a tu hermana con tanta ternura como fuerza, esa ternura que tienes que nos inunda el corazón cada vez que nos miras y nos acaricias la carita… esa fuerza que tienes que hace que, a pesar de todo, a veces aún seguimos pensando que TODO ES POSIBLE.


(sorry…will be translated soon…)

8 thoughts on “Gràcies 2016 / Gracias 2016 / Thank you 2016”

 1. Paraula màgica aquesta de “mama” o “papa”… Quina poca importància quan es fàcil que ho diguin… inclús molest “Que em gastaràs el nom!!! Tant dir-me ‘mama, mama, mamaaaaa!!'” Com canvia tot quan no surten aquestes síl.labes… Molts d’ànims familia!!! Bona entrada d’any!!! Segur que aquest estarà ple d’avenços per part de la Ona i la Martina!!!

  1. Aixxx…com valorem una simple caricia… el dia que diguin mama o papa fliparem! jeje. Aquest és un dels regals que ens fan les nostres filles, apendre a valorar tot com es mereix. Res no és trivial ni fàcil, tot té un perquè i tot té un valor.
   Els millors desitjos per tots plegats, en especial per les nenes. Ànims i a seguir amb il·lusió. Una abraçada

 2. Moltes felicitats per aquest any i sobretot pels q vindràn! Sou exemple de superació i esforç!! I està claríssim, TOT ÉS POSSIBLE!!! Bon any familía!

  1. Gràcies Maria! Sempre diem el mateix, fem el que faria qualsevol al nostre lloc. L’exemple ens el dónen els #petitsvalents que lluiten dia a dia.
   Una forta abraçada i els millors desitjos per aquest 2017!!

 3. Muy feliz año nuevo y siguientes a esta familia tan preciosa!! Q cada año sea mejor q el anterior!! Un beso muy grande a los 4!

  1. Muchas gracias Sonia!! Recibimos con los brazos abiertos tus deseos y esa energía que nos mandas. Mucha suete a ti y tu familia en ese año nuevo!!
   Saludos! Un abrazo

 4. Us admiro molt. M’emocionen les vostres paraules. El 2017 serà un bon any i la Martina les una valenta i una campiona. Us desitjo lo millor

  1. Hola Carlota! Discrepem…la Martina si que és d’admirar. jeje. Nosaltres només l’acompanyem de la millor manera possible en la seva lluita i esforç per tirar endavant!! Moltes gràcies pels ànims i els desitjos. Et desitgem un 2017 plè de coses bones.
   Una abraçada enorme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *