Aniversari #LOVERARE / Aniversario #LOVERARE

Avui just fa un any que vam iniciar el projecte #LOVERARE. No us negarem que en aquell moment estàvem plens d’il·lusió i energia per encarar`-ho…. tampoc us negarem que ara, un any després, encara en tenim més d’energia i il·lusió!!! Mai haguérem imaginat tantes mostres de suport, tanta empatia, tanta sensibilitat i tant de compromís envers la nostra causa i els nostres objectius.

Nens i nenes que s’inspiren en “la bombolla de la Martina” o “#loverare” per fer treballs d’ètica o tasques solidàries a l’escola, curses solidàries (portem molt dins nostre la mini10k), pares i mares d’altres nens amb diferents situacions que coneixes i amb qui acabes descobrint que tens més coses en comú de les que mai haguéssim imaginat, famílies senceres demanant samarretes i, el que és més important, lluint-la amb l’objectiu de divulgar per una diversitat que, encara que hi hagi gent que avui dia li costi de creure, ens fa molt millors a TOTS/ES.

Un any més intentat demostrar i obrir els ulls al món que la Martina i els nens/es que com ella pateixen dificultats, no són més que això, nens i nenes. I si, n’estem contents pq creiem que ho estem aconseguint. Tanmateix el mèrit no és nostre, ni tan sols de la Martina, el mèrit és de tots i cadascún de vosaltres que ens seguiu i feu extensiu aquest missatge a tots els vostres cercles. Us en donem les gràcies, de tot cor. Ho fem d’una manera especial, amb una coseta més que hem preparat amb molt d’amor, la bossa #loverare!! Cel·lebrarem el 1er any sortejant una d’aquestes bosses tan xules!!

Per entrar al sorteig només cal que feu un comentari etiquetant a tres (o més) dels vostres contactes. Vinga!! Som-hi!! Fem que aquest projecte segueixi fent créixer l’empatia de tots/es. Un tret aquest de l’empatia que avui dia és indirèctament proporcional a la velocitat de la societat en la que vivim. Una societat que encara dubta de si incloure o no en ella aquells membres que, per les dificultats que sigui els costi seguir el seu ritme…. Doncs això, no es tracta  de córrer sinó d’arribar… on? Doncs allà on siguem feliços : )


Hoy justo hace un año que iniciamos el proyecto #LOVERARE. No os vamos a negar que en ese momento estábamos llenos de ilusión y energía para encararlo …. tampoco os vamos a negar que ahora, un año después, aún tenemos más energía e ilusión !!! Nunca hubiéramos imaginado tantas muestras de apoyo, tanta empatía, tanta sensibilidad y tanto compromiso para con nuestra causa y nuestros objetivos.

Niños y niñas que se inspiran en “la bombolla de Martina” o “#loverare” para hacer trabajos de ética o tareas solidarias en la escuela, carreras solidarias (llevamos muy dentro de nosotros la mini10k), padres y madres de otros niños con diferentes situaciones que conoces y con quien acabas descubriendo que tienes más cosas en común de las que nunca hubiéramos imaginado, familias enteras pidiendo camisetas y, lo que es más importante, luciendo con el objetivo de divulgar por una diversidad que , aunque haya gente que hoy en día le cueste creerlo, nos hace mucho mejores a TODOS / AS.

Un año más intentado demostrar y abrir los ojos al mundo que Martina y los niños/as que como ella sufren dificultades, no son más que eso, niños y niñas. Y si, estamos contentos pq creemos que lo estamos consiguiendo. Sin embargo el mérito no es nuestro, ni siquiera de Martina, el mérito es de todos y cada uno de vosotros que nos seguís y hacéis extensivo este mensaje a todos vuestros círculos. Os damos las gracias, de todo corazón. Lo hacemos de una manera especial, con una cosita más que hemos preparado con mucho amor, la bolsa #loverare !! Celebramos el 1er año sorteando una de estas bolsas tan chulas !!

Para entrar en el sorteo basta con hacer un comentario etiquetando a tres (o más) de tus contactos. Venga !! Vamos !! Hagamos que este proyecto siga haciendo crecer la empatía de todos/as. Un rasgo este de la empatía que hoy en día es indirectamente proporcional a la velocidad de la sociedad en la que vivimos. Una sociedad que aún duda de si incluir o no en ella aquellos miembros que, por las dificultades que sea, les cueste seguir su ritmo …. Pues eso, no se trata de correr sino de llegar … dónde? Pues allí donde seamos felices  : )

3 thoughts on “Aniversari #LOVERARE / Aniversario #LOVERARE”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ecs_html_e() in /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-content/themes/lens/inc/template-tags.php:284 Stack trace: #0 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-includes/class-walker-comment.php(179): lens_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #1 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('\n\t<li id="comme...', Object(WP_Comment), 1, Array) #2 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '\n\t<li id="comme...') #3 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '\n\t<li id="comme...') #4 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #5 /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-content/the in /homepages/46/d607738387/htdocs/app607941000/wp-content/themes/lens/inc/template-tags.php on line 284