5

Potser no és hora de fer balanç. L’emoció del moment ens podria passar factura, jugar en contra i fer que els records es difuminéssin perdent claredat. Podria ser, podria passar, però no amb tu, no amb aquests records, no amb aquests 5 anys. Tot el que hem viscut ha estat massa intens com per perdre’s en l’emoció i difuminar-se en llàgrimes.

Si, llàgrimes. Perquè avui plorarem. Plorarem contents. Plorarem tristos. Plorarem amb por. Plorarem amb esperança. Plorarem amb infinitat de sentiments a la vegada, però plorarem AMB TU, quelcom que pot semblar trivial però que a vegades hem dubtat.

El teu aniversari no serà un aniversari convencional. Probablement no entens el perqu de la nostra emoció. Et mostraràs estranya quan et posem la corona al cap (de fet tindrem sort si la conserves més de 10 segons). Et cantarem cançons d’aniversari tot el dia, ho farem pq t’encanta la música i riuras molt. Ho farem buscant en el teu somriure un indici per petit que sigui de que d’alguna forma ets conscient de que avui ets tu qui fas anys. I no, no intentarem que bufis les espelmes, no cal buscar la frustració innecessàriament.

Avui volem recórrer una frase coneguda que resumirà perfectament el nostre propòsit. Abraham Lincoln deia “La major part de les persones són tan felices com decideixen ser”. Doncs si, fa temps vam prendre una decisió. Malgrat patir, malgrat lluitar, malgrat les adversitats, els medicaments, la incomunicació, el dubte, la incertesa, el risc, la ràbia i moltes altres adversitats, seríem feliços. Perquè volem, perquè volem que tu ho siguis i no ho podràs ser mai si nosaltres no ho som.

Seria alimentar la frustració enumerar totes les coses que no fas o no pots fer. Però avui no ho farem, serà quelcom simbòlic, com un regal que intentarem fer-nos cada dia d’ara endavant. A partir d’avui intentarem centrar-nos en allò que fas bé, què carai!! allò que et caracteritza i que fas millor que ningú altre!!! Ets tendresa, ets màgia, ets repte, ets llum, ets transparent, ets la sinceritat personificada, no hi ha secret a la teva mirada. N’aprendrem de tu, n’aprendrem amb tu. Ho farem cada cop que ens abracis, perquè ningú ho fa com tu, entregant-se per complert als braços de l’altre, amb amor, amor pur, del que no entén de retrets, del que només mira endavant, aquest amor que ens has regalat aquests 5 anys. Per molt més filla, per molts més.


Quizás no es hora de hacer balance. La emoción del momento nos podría pasar factura, jugar en contra y hacer que los recuerdos se difuminen perdiendo claridad. Podría ser, podría pasar, pero no contigo, no con estos recuerdos, no con estos 5 años. Todo lo que hemos vivido ha sido demasiado intenso como para perderse en la emoción y difuminarse en lágrimas.

Si, lágrimas. Porque hoy lloraremos. Lloraremos contentos. Lloraremos tristes. Lloraremos con miedo. Lloraremos con esperanza. Lloraremos con infinidad de sentimientos a la vez, pero lloraremos CONTIGO, algo que puede parecer trivial pero que a veces hemos dudado.

Tu cumpleaños no será un aniversario convencional. Probablemente no entiendes el porqué de nuestra emoción. Te mostrarás extraña cuando te pongamos la corona en la cabeza (de hecho tendremos suerte si la conservas más de 10 segundos). Te cantaremos canciones de cumpleaños todo el día, lo haremos porque te encanta la música y reirás mucho. Lo haremos buscando en tu sonrisa un indicio por pequeño que sea de que de alguna forma eres consciente de que hoy eres tú quien haces años. Y no, no intentaremos que sople las velas, no buscaremos la frustración innecesariamente.

Hoy queremos recorrer a una frase conocida que resumirá perfectamente nuestro propósito. Abraham Lincoln decía “La mayor parte de las personas son tan felices como deciden ser”. Pues sí, hace tiempo tomamos una decisión. A pesar de sufrir, a pesar luchar, a pesar de las adversidades, los medicamentos, la incomunicación, la duda, la incertidumbre, el riesgo, la rabia y otros muchos contratiempos, seríamos felices. Porque queremos, porque queremos que tú lo seas y no podrás serlo nunca si nosotros no lo somos.

Sería alimentar la frustración enumerar todas las cosas que no haces o no puedes hacer. Pero hoy no lo haremos, será algo simbólico, como un regalo que intentaremos hacernos cada día de hoy en adelante. A partir de hoy intentaremos centrarnos en lo que haces bien, qué narices!! lo que te caracteriza y que haces mejor que nadie !!! Eres ternura, eres magia, eres reto, eres luz, eres transparente, eres la sinceridad personificada, no hay secreto en tu mirada. Aprenderemos de ti, vamos a aprender contigo. Lo haremos cada vez que nos abraces, porque nadie lo hace como tú, entregándose por completo a los brazos del otro, con amor, amor puro, del que no entiende de reproches, del que sólo mira adelante, este amor que nos has regalado estos 5 años. Por mucho más hija, por muchos más.

6 thoughts on “5”

  1. Enhorabona Martina, enhorabona família. M’encanta que digueu que us felicitareu pel que fa …és el millor que fareu ! Perquè farà tantes coses…i passaran els anys i l’orgull anirà en augment, perquè ella demostrarà sempre que pot fer més i més. Sempre endavant bonics. FELIÇ ANIVERSARI !!!🎈🎊🎉🎂😘❤

  2. Q maco… quina gran veritat.. a ser FELIÇOS.. us ho merexeu!!!! Felicitats Martina! Tens molta sort de la familia que t’ha tocat i ells tenen moltissima més de tenir-te entre ells!!! T’estimem molt! ❤️❤️❤️

  3. ❤️❤️❤️❤️❤️ molts d’ anys Martina guapa , esteim tots molt pendents de tu , ara I sempre! 🎉

  4. Mira les coses bones, el que li surt, el que és la millor! Aquesta és l’actitud!! Martina felicitats! Maria i Toni, continueu amb tanta força i valentia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *